OuderenPsychiatrieFriesland biedt expertise en zorg op maat voor ouderen met psychiatrische problemen.

Wij leveren 2e lijns geestelijke gezondheidszorg aan ouderen in Friesland. 2e lijnszorg betekent dat patiënten verwezen worden door de (huis)arts. We doen dat vanuit een kleine organisatie met korte lijnen naar verwijzers zodat we snel en adequaat kunnen inspelen op een hulpvraag.

We doen dat vanuit onze vestigingen, bij de patiënt thuis en in het verzorgings- of verpleeghuis. Dat laatste vinden wij van belang, omdat we als geen ander weten dat psychische problemen bij ouderen niet alleen bij henzelf lijden teweeg brengt, maar ook in hun directe omgeving.


   
Bekijk onze folder   Belangrijke informatie over de eigen bijdrage   Informatie over onze KlachtenregelingHKZ certificering van OuderenPsychiatrieFriesland weer is verlengd voor dit jaar.

geplaatst op: 29-10-2014
 

Innovatieve samenwerking Zorgbelang Fryslân en OuderenPsychiatrieFriesland

geplaatst op: 28-10-2014
Zorgbelang Fryslan heeft een nieuw onderzoek naar patiënttevredenheid ontwikkeld, een vragenlijst speciaal voor ouderen met psychiatrische problemen bij OuderenPsychiatrieFriesland (OPF). Deze vragenlijst was hard nodig, omdat ouderen via de standaard vragenlijst niet een eerlijke kans krijgen hun stem te laten horen.

Geen eigen bijdrage in 2013 voor 2de-lijns psychiatrische behandeling

Voor 2013 is de eigen bijdrage ggz van de baan!

Momenteel zijn er geen vacatures.