OuderenPsychiatrieFriesland biedt expertise en zorg op maat voor ouderen met psychiatrische problemen.

Wij leveren 2e lijns geestelijke gezondheidszorg aan ouderen in Friesland. 2e lijnszorg betekent dat patiënten verwezen worden door de (huis)arts. We doen dat vanuit een kleine organisatie met korte lijnen naar verwijzers zodat we snel en adequaat kunnen inspelen op een hulpvraag.

We doen dat vanuit onze vestigingen, bij de patiënt thuis en in het verzorgings- of verpleeghuis. Dat laatste vinden wij van belang, omdat we als geen ander weten dat psychische problemen bij ouderen niet alleen bij henzelf lijden teweeg brengt, maar ook in hun directe omgeving.


   
Bekijk onze folder   Belangrijke informatie over de eigen bijdrage   Informatie over onze KlachtenregelingGeen eigen bijdrage in 2013 voor 2de-lijns psychiatrische behandeling
Voor 2013 is de eigen bijdrage ggz van de baan!
OuderenPsychiatrieFriesland HKZ gecertificeerd
geplaatst op: 14-11-2012
Vanaf heden zijn wij HKZ gecertificeerd. Hier zijn wij blij mee. HKZ staat voor kwaliteitssystemen in de zorg. Voor ons houdt het  in dat we steeds alert zijn op behandelingen/processen in onze organisatie. En dat we die vooral met een open, lerende houding bezien. Of zaken bijvoorbeeld beter kunnen.  Suggesties zijn altijd welkom. ( info@ouderenpsychiatriefriesland.nl )
Klachtenregeling
geplaatst op: 28-06-2012
Als OuderenPsychiatrieFriesland vinden wij kwaliteit van zorg belangrijk. Wij stellen ons als doel de zorg rondom cliënten zorgvuldig te organiseren, waarbij u als cliënt centraal staat.

Lees hier meer over onze Klachtenregeling

Versie: augustus 2012

Momenteel zijn er geen vacatures.