OuderenPsychiatrieFriesland biedt expertise en zorg op maat voor ouderen met psychiatrische problemen.

Wij leveren 2e lijns geestelijke gezondheidszorg aan ouderen in Friesland. 2e lijnszorg betekent dat patiënten verwezen worden door de (huis)arts. We doen dat vanuit een kleine organisatie met korte lijnen naar verwijzers zodat we snel en adequaat kunnen inspelen op een hulpvraag.

We doen dat vanuit onze vestigingen, bij de patiënt thuis en in het verzorgings- of verpleeghuis. Dat laatste vinden wij van belang, omdat we als geen ander weten dat psychische problemen bij ouderen niet alleen bij henzelf lijden teweeg brengt, maar ook in hun directe omgeving.

OuderenPsychiatrieFriesland is onderdeel van Zorggroep Alliade


   
Bekijk onze folder   Belangrijke informatie over de eigen bijdrage   Informatie over onze KlachtenregelingOuderenPsychiatrieFriesland en Alliade bundelen krachten

OuderenpsychiatrieFriesland is met ingang van september 2015 een dochterorganisatie van Zorggroep Alliade. In januari hebben beide partijen al een intentieovereenkomst tot samenwerking getekend, in september is dit definitief gemaakt.
Doel van de fusie is betere psychiatrische zorg en ondersteuning bieden voor kwetsbare ouderen.

Door de krachten te bundelen is het mogelijk om binnen Talant (gehandicaptenzorg) en Meriant (ouderenzorg) ook goede psychiatrische zorg te bieden, zowel binnen de instelling als daar buiten.

Innovatieve samenwerking Zorgbelang Fryslân en OuderenPsychiatrieFriesland

geplaatst op: 28-10-2014
Zorgbelang Fryslan heeft een nieuw onderzoek naar patiënttevredenheid ontwikkeld, een vragenlijst speciaal voor ouderen met psychiatrische problemen bij OuderenPsychiatrieFriesland (OPF). Deze vragenlijst was hard nodig, omdat ouderen via de standaard vragenlijst niet een eerlijke kans krijgen hun stem te laten horen.

OuderenPsychiatrieFriesland HKZ gecertificeerd

geplaatst op: 14-11-2012
Vanaf heden zijn wij HKZ gecertificeerd. Hier zijn wij blij mee. HKZ staat voor kwaliteitssystemen in de zorg. Voor ons houdt het  in dat we steeds alert zijn op behandelingen/processen in onze organisatie. En dat we die vooral met een open, lerende houding bezien. Of zaken bijvoorbeeld beter kunnen.  Suggesties zijn altijd welkom. ( info@ouderenpsychiatriefriesland.nl )

Verpleegkundige en/of SPV

Wij komen graag in contact met een nieuwe collega

Wij zoeken een

(Sociaal) psychiatrisch verpleegkundige M/V


24-36 uur die zich thuis voelt bij de zorg die wij geven en de organisatie die wij zijn; sterk in de regio en het contact met de patiënt centraal.
We zoeken oplossingsgerichte collega’s met een vooruitziende blik, aantoonbare ervaring met de doelgroep, die breed inzetbaar is op het vakgebied. Wij bieden:
  • Veel ruimte om de verantwoordelijke rol zelf in te vullen in een omgeving met veel kennis en ervaring
  • Ruimte voor eigen initiatieven en ontplooiing.
  • Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team van hulpverleners en ondersteunend personeel
  • Salaris dat recht doet aan uw opleiding en ervaring. Wij volgen de CAO-GGZ.

Heeft u interesse? Heeft u interesse, maar wilt u eerst meer informatie, kijk dan op onze site (http://www.ouderenpsychiatriefriesland.nl) of bel met Sven Hendrikman op 088-010 8888
Uw korte brief met Curriculum Vitae kunt naar OuderenpsychiatrieFriesland sturen tav S.A. Hendrikman. Liefst digitaal op sven.hendrikman@ouderenpsychiatriefriesland.nl. Het postadres staat vermeld op de website.