A A A
Letter Grootte
Ouderenpsychiatrie Friesland Ouderenpsychiatrie Friesland

Onze psychiaters zoeken een 5e collega

Ter versterking van ons team van 20 mensen, komt OuderenPsychiatrieFriesland graag in contact met een vijfde psychiater.

Een enthousiaste collega met optimale vrijheid. Een uitgebreide functiebeschrijving is er niet, we verwachten dat onze nieuwe collega weet wat er van een psychiater wordt verwacht. Uitgebreide kennis en vooral hart voor ouderenpsychiatrie weten we te waarderen, voor sociale psychiatrie loop je warm en het begrijpelijk behandelen van patiënten met ingewikkelde ziektebeelden is wat je drijft. 

We bieden ouderenpsychiatrie, we behandelen echter ook verstandelijk beperkten die met ouderdomsproblematiek te maken krijgen. Tenslotte bieden we consultatieve psychiatrie in een perifeer ziekenhuis.

Ons aanbod: Psychiatrie bedrijven zoals het bedoeld is, we hanteren geen stepped-care, houden onze regeldruk zo laag mogelijk en je werkt in een team waar je een eigen stijl kunt ontwikkelen of handhaven. Natuurlijk zijn de randvoorwaarden marktconform.

Wil je meer weten? Neem contact op met één van de psychiaters of vraag Sven Hendrikman (sven.hendrikman@ouderenpsychiatriefriesland.nl) je met hen in contact te brengen.

 

Terug naar overzicht