A A A
Letter Grootte
Ouderenpsychiatrie Friesland Ouderenpsychiatrie Friesland

Onderzoek tevredenheid patiƫnten

OuderenPsychiatrieFriesland hanteert dit jaar een andere manier van onderzoek.

Ook dit jaar weer onderzoekt OuderenPsychiatrieFriesland of en waarom patiënten tevreden zijn over de door ons geleverde behandeling. 

We vinden het van belang om te weten hoe onze patiënten en hun omgeving ons aanbod waarderen. Wat goed gaat, daar gaan we mee door. Daar waar kritische kantekeningen gezet worden hebben we een aanleiding om te verbeteren.

We doen dit onderzoek dit jaar wederom in samenwerking met Zorgbelang Fryslân. We vragen deze keer onze patiënten niet om een vragenlijst in te vullen, die samen met alle andere antwoorden een algemeen beeld op leveren. Dat hebben we voorgaande jaren gedaan en we zijn nu op zoek naar specifieker ervaringen. m die reden zal een medewerker van Zorgbelang Fryslân met 6 patiënten in gesprek gaan. Deze gesprekken worden gegarandeerd anoniem verwerkt in een bevindingenrapport.

In week 42 en 43 krijgen patiënten een uitnodiging persoonlijk uitgereikt. Ben u patiënt of is uw naaste patiënt bij OuderenPsychiatrieFriesland en heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel bijdragen aan het onderzoek? Neem dan contact op met kooke@zorgbelang-fryslan.nl of bel met ons secretariaat. Zij helpen u graag verder.

 

Terug naar overzicht